top of page

Buurtverbinder John

Als ze mij achter de geraniums zetten kunnen ze me morgen wegbrengen. Ik moet bezig blijven.

Ik zie om mij heen dat de overheid en de woningcorporatie tekortschiet in de hulp aan ouderen. Ze krijgen geen hulp van buiten of ze moeten er grof voor betalen. Veel ouderen hebben geen netwerk en kunnen zelf geen hulp organiseren. 


Daarom rijd ik in de Floramobiel om ouderen naar het ziekenhuis of naar het winkelcentrum te brengen. En ben ik actief bij Flora4Life om te zorgen dat hun tuin wordt aangepakt of andere klussen worden gedaan. En help ik met het uitdelen van voedsel wat FloraBuurthulp iedere week beschikbaar stelt. De dankbaarheid van de mensen houdt mij op de been. 


---


Flora 4 Life:


Floramobiel in het nieuws:


Flora buurthulp:
Comments


bottom of page