top of page

Buurtverbinder Nadia

Ik heb geleerd dat waar een wil is, ook een weg is.


Zeven jaar heb ik mijzelf opgesloten, in bed gelegen. Ik kwam niet naar buiten. Tot ik besloot: ‘Dit is geen leven.’ Ik ben hulp gaan zoeken, afgekickt van de medicijnen. Ik ben mij gaan verdiepen in mijn geloof. God helpt je erbij. Ik ben naar buurthuizen gegaan, heb daar mensen leren kennen en ben mee gaan doen aan activiteiten. Daardoor werd mijn netwerk groter en ik werd een gelukkiger mens.


Dat motiveert mij om vrijwilliger te zijn in Buurthuis de Bol en kinderwerk te doen in het Breedhuis. Het geeft mij zoveel voldoening als ik blijde gezichten zie van ouders en kinderen me een knuffel geven en bedanken.


Ik wil buurtbewoners aanmoedigen om uit huis te komen. Er is genoeg hulp. 


---


Buurthuis de Bol:


Stichting Spin:
تعليقات


bottom of page